Therapie - spreekuur

Ontdek hoe je jouw probleem kan oplossen, door de juiste inzichten te krijgen.

Ontdek de juiste oplossing voor jouw probleem

Ook wanneer je al veel geprobeerd hebt en niets geholpen heeft., zal je deze keer meer inzichten krijgen en meer mogelijkheden krijgen van mij.

Misschien heb je al hulp gezocht en werd je verteld dat het niet op te lossen is. Geloof dit niet zomaar. Zij kenden de oplossing niet, maar dat wil niet zeggen dat er geen oplossing bestaat.

Praat eerst met mij voor je drastische beslissingen neemt, je zal er verwonderd van staan wat nog mogelijk is met een andere kijk op de situatie.

Ik heb alle kennis in huis om het probleem van je hond te doorgronden en er een oplossing voor te vinden. Ik kijk naar het probleem vanuit de visie van je hond, niet vanuit die van een trainer.

Tijdens een uitgebreid privé-spreekuur vinden we de juiste reden en de daarbij passende aanpak.

Hierbij wordt rekening gehouden met het karakter van je hond. We achterhalen wat de invloed is van elk gezinslid en van de omgeving op het probleem. Deze inzichten zullen je helpen bij de oplossing.

Ik vertel je hoe je het verder gaat aanpakken, en wat te doen om het op te lossen.

Geen standaard tips - die toch niet helpen - maar oplossingen op maat. Om snel en efficiënt aan het probleem te werken.

Ga voor de juiste kennis en maak de verandering, nu.

We kunnen afspreken in mijn praktijk, bij jou thuis of voor een online video-gesprek. Drie efficiënte opties.

Prijs voor spreekuur van 2 uur:

  • Bij mij thuis of video-gesprek: 125€
  • Bij jou thuis: 160€ + 75 cent per km

Reacties van klanten

"Meteen na ons gesprek ben ik begonnen met je raad op te volgen. Nemo reageerde meteen goed op alles. Het leek wel of er een last van zijn schouders viel. Mijn schoondochter merkte het ook op dat Nemo veel rustiger is. We moeten nog wel werken eraan maar het begin is zeker gemaakt. Aan de lijn loopt hij naast en hij is heel rustig nu. Ik ben super blij voor de raad die je me gegeven hebt en ik ga er zeker mee verder. Nemo is zo opgeknapt!"
- Wilma


"Bedankt voor het fijn gesprek. Ik heb hier al een betere kijk over wat echt belangrijk is voor mijn hond en waar ik nog aan moet werken... Ik kreeg nieuwe inzichten. Ik besef dat het echt heel hard nodig is dat ik me meer verdiep in mijn hond Ik heb je boek jij en je hond al gelezen, wat nog weer andere inzichten gaf. Voorheen dacht ik al gauw : dit leert hij wel zelf. Maar nu begrijp ik : Nee, ik moet er zelf mee aan de slag. Dus ik wil zeker nog bijleren van je."
- Nathalie


"We hebben tijdens ons eerste gesprek veel geleerd en opgestoken. Dank voor de snelle reactie, want ik wist echt niet meer wat te doen met onze bange hond. Het gesprek verliep open en eerlijk. En we beseffen nu dat het ons tekort aan kennis is dat Loukas in problemen bracht."
- Jurgen


"Voilà, een week verder. Het resultaat is verbluffend !  Binnenkomen en weggaan gaat echt voortreffelijk. Bezoek wordt ook heel anders ontvangen. Ze luisteren ook een stuk beter Een revelatie voor mij.
Waarvoor nogmaals mijn respect en dank!"
- Beatrice Matthys

Los je problemen op, maak een afspraak

Nadat je een afspraak met me gemaakt hebt, krijg je een mail van me. 
Lees deze mail goed door, er staat belangrijke info in. 
Zet mijn mailadres bij je veilige contacten, zodat  belangrijke mails niet in je spam komen. 

Boek je een afspraak bij jou thuis ?

- Verplaatsingskosten hangen af van de afstand die ik moet rijden (75 cent/km)
- Bij deze boeking betaal je nu al je afspraak (160€) + voorschot verplaatsing (35€)
- Bij de afspraak wordt het juiste bedrag voor verplaatsing verrekend (dus terug- of bijbetaald )