Wij gebruiken cookies niet alleen om onze honden te belonen, maar ook om onze website goed te doen werken.

Akkoord

Sluiten

Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden
Home / Webwinkel / Praktische informatie

Praktische informatie

Zelf ophalen of leveren

U kiest voor zelf ophalen bij Hilde

Dit kan op de dag en het uur dat u opgaf bij het bestellen. Indien uw gekozen afhaal-uur niet haalbaar is voor mij, zal ik u per sms of telefonisch contacteren om een nieuw uur af te spreken. Ik ben dagelijks zeker aanwezig tussen 8 en 10 uur, op vrijdag tussen 8 en 13 uur.

De bestelling wordt ten vroegste klaargezet de ochtend volgend op de besteldatum.

U kiest voor verzending naar uw thuisadres

De bestelling wordt binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling naar het postkantoor gebracht.

U kiest voor verzending naar een postpunt

De bestelling wordt binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling naar het postkantoor gebracht en verzonden naar het postpunt dat het dichtst bij uw thuisadres ligt.

Verzendkosten

  • Naar een postpunt: 3,90€ (enkel BelgiĆ«)
  • Naar uw thuisadres: 5,80€
  • Vanaf 40€: gratis

Hoe betalen?

U kan enkel betalen per overschrijving. Het rekening nummer en het bedrag kan u terugvinden op de mail die u wordt toegezonden nadat u de bestelling afsluit.

Indien u de bestelling bij mij komt afhalen kan u contant betalen of met bancontact.

Privacy

De gegevens die u mij geeft bij het registreren en bestellen heb ik nodig om uw bestelling te kunnen afhandelen. U kan er van op aan dat ik deze informatie met de grootste vertrouwelijkheid zal behandelen.

Deze gegevens zullen nooit aan derden doorgegeven of verkocht worden, zij zullen enkel gebruikt worden om uw bestelling te behandelen en om u te informeren over nieuwigheden (max. 2 x per jaar).