Wij gebruiken cookies niet alleen om onze honden te belonen, maar ook om onze website goed te doen werken.

Akkoord

Sluiten

Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden
Nieuwe data lessenreeksen
Home / Over Hilde / Mijn partners

Mijn partners

In de loop der jaren heb ik heel veel mensen op professioneel vlak leren kennen. Sommigen onder hen zijn heel veel voor mij gaan betekenen. Vooral omdat hun visie zo nauw aansluit bij die van mij, maar ook omdat zij hun kennis met mij hebben willen delen. Omdat ik niet alles zelf opnieuw kan uitvinden of omdat ik niet alles zelf kan doen, zijn zij voor mij de ideale mensen om mee samen te werken. 

Ik wil u graag voorstellen aan hen die ik graag mijn partners wil noemen,

VetSelect

U kent me vast wel als de dame die gaat voor puur natuur. 
Ook wanneer het om gezondheid gaat kiezen mijn man en ik voor de natuurlijke oplossing. Daarom zijn we ook zo blij met Vetselect voor onze dieren. Deze producten zijn met 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt. 

Sommigen zullen denken dat ik Vetselect aanraad omdat ik met hen samenwerk. Maar niets is minder waar, het is juist andersom gegaan. Ik had zoveel goede ervaringen met de producten, waardoor ik ze volop ben gaan gebruiken en aanraden aan familie, kennissen en klanten. Pas daarna hebben we besloten om samen te gaan werken. Op deze manier werd het nog gemakkelijker voor mij om klanten te informeren en verder te helpen. Want nu heb ik toegang tot alle informatie en kan ik de specialisten van Vetselect zoveel vragen stellen als ik zelf wil. Mijn klanten kunnen er maar goed bij varen. 

De producten heb ik leren kennen doordat ik op zoek was naar iets, wat dan ook, om enkele van mijn probleemdieren te helpen. 
Welles (paard) was bv. al twee jaar op de sukkel. Geen enkele dierenarts kon hem verder helpen. het ene chemische middel na het andere werd ingezet en Welles werd alleen maar slechter. Tot hij zo slecht werd dat hij het dreigde op te geven. Twee weken lang heb ik hem elke 2 uur moeten gaan rechtzetten, omdat paarden niet lang mogen liggen of ze sterven. We waren beiden uitgeput toen ik eindelijk hoorde dat er iemand was die ons misschien kon helpen. Lionel, de man die achter de ontwikkeling van de producten staat, kwam speciaal van Frankrijk over om Welles te zien. Na zijn bezoek en de opstart van de natuurlijke behandeling herstelde Welles zienderogen. Binnen drie weken was hij pijnvrij, alert, begon hij in gewicht bij te komen en zag je gewoon dat Welles goed in zijn vel zat. Nu is het een pareltje met een vriendelijk karakter, niet langer een chagrijnig mager scharminkel, zoals mijn vriendin hem ooit noemde. 

Na deze ervaring ben ik volop aan de slag gegaan met de dieren die ik nog kende met langdurende problemen. Zowel paarden als honden met allergieën, gewrichtsproblemen, verteringsproblemen, overdreven stress, enz. vanalles heb ik Lionel  en dierenarts Carmen voorgelegd. Telkens weer hebben ze me goed uitgelegd wat er aan de hand was en hoe de natuur het terug in orde kon krijgen. Ik was serieus onder de indruk en een grote fan. 

Uiteraard, wie me kent weet dat wel, kon ik het niet laten om deze boodschap te verspreiden. Vandaar dat ik Vetselect graag mijn partner noem. 

Wil je meer weten over Vetselect? Kijk dan eens op hun site, of neem even contact met mij op. 

 

 

 

Andere

Doordat ik steeds weer op zoek ben naar manieren om mijn honden de broodnodige beweging en uitdagingen te geven ben ik uitgekomen bij een sport die werkelijk ALLE honden te gek vinden.

Bij het praktijkspeuren kunnen honden hun echte aard eens boven laten komen, die van de superspeurneus. Het fijnste is dat ze achteraf heel voldaan zijn en echt tot rust kunnen komen. Dit is soms wel anders bij sporten waar honden heel veel adrenaline bij aanmaken. 

Toen ik op zoek ging naar iemand die mij het speuren kon bijbrengen, kwam ik uit bij Natascha Den Herder. Het is een "superwijf" zoals wij dat zeggen. Ze weet hoe ze met honden en mensen moet omgaan en haalt het beste uit jou en je hond. En ze weet ook nog eens alles over Praktijkspeuren en Sorteerwerk met honden, wat wil een mens nog meer?

Wanneer klanten een hond hebben die te nerveus is of zich slecht weet te concentreren, dan stuur ik ze steevast door naar Natascha. Maar ook honden zonder problemen zullen genieten van het speurwerk. 

Wil je meer weten over Natascha en haar Tau Track? kijk dan even rond op haar site