Wij gebruiken cookies niet alleen om onze honden te belonen, maar ook om onze website goed te doen werken.

Akkoord

Sluiten

Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden
Nieuwe data lessenreeksen
Home / Over Hilde

Over Hilde

Graag wil ik me even voorstellen. 

De meeste mensen kennen me van TV of de "boekskes", maar dit is niet het allerbelangrijkste in mijn leven. 
Veel belangrijker voor mij zijn de verschillen die ik kan maken voor mensen en hun honden. Dit doe ik dagelijks in mijn werk, maar ook via de initiatieven die ik zelf opstart of die ik steun van anderen. 

Wil je me leren kennen?  Dat kan, gewoon even rondneuzen en je komt al veel te weten. 

Dit ben ik

Ondertussen zijn er heel wat mensen die mijn naam of gezicht herkennen. Logisch, want ik ben een tijdje heel erg aanwezig geweest op TV en in de media. Maar uiteraard wil dit niet zeggen dat mensen me ook echt kennen. De informatie die je in de media krijgt of van horen zeggen is meestal heel eenzijdig en beperkt. 

Daarom wil ik me hier graag iets beter voorstellen, zodat jullie weten wie Hilde nog meer is. 

Mijn initiatieven

De kennis en ervaring die ik in mijn leven heb opgedaan wil ik graag inzetten om minder fortuinlijke dieren te helpen.
Het geeft immers heel veel voldoening om te weten dat je het verschil kan maken voor een dier, een mens of een organisatie.

Willen jullie meer weten, of willen jullie mee helpen? Kijk dan even verder.

TV en pers

Sinds ik op TV kwam met het programma "de Hondenfluisteraar" ben ik een klein beetje een bekend figuur. Uiteraard vond ik het fijn om dit te doen. Maar al die aandacht voor mezelf was toch niet de hoofdreden waarom ik aan het programma deelnam. 

Het was de bedoeling om mensen wakker te schudden en hen te laten weten : "Mensen, problemen zijn ALTIJD op te lossen! Geef het niet zo gauw op. "

Ondertussen heb ik mijn boodschap al op verschillende manieren kunnen verspreiden. Alles op mijn site zetten is onmogelijk, maar enkele voorbeelden geef ik jullie wel graag mee. Zo weet je gelijk waar ik zoal voor sta. 

 

Mijn dieren

In de loop van mijn leven heb ik heel veel dieren verzorgd en in huis genomen. dit ging van hamsters, over honden en geiten tot paarden. Alle dieren waren bij me welkom. Maar naarmate ik ouder werd heb ik geleerd hier verstandiger mee om te gaan. Zomaar alles in huis halen, is niet het beste idee. Want elk dier dat je red moet ook verzorgd worden en dat kost zeer veel tijd en geld. Vandaar dat ik nu een tikje selectiever tewerk ga. 

De dieren die ik opgevangen heb kunnen hier levenslang blijven en alleen wanneer een nieuwkomer echt in de groep past kan die opgevangen worden. 

Zo hebben we heel wat dieren op onze hoeve (kijk maar bij 'den Hof van Hilde') en hebben we enkele honden die permanent bij ons blijven wonen. Alle andere opgevangen honden worden herplaatst in geschikte gezinnen. 

Mijn partners

De afgelopen jaren hebben veel bedrijven en organisaties mij gevraagd om met hen samen te werken. Soms wordt mij zelfs heel veel geld geboden om mijn naam of gezicht te mogen gebruiken. Dit zal wel komen omdat ik bekend ben in de "hondenwereld", maar voor mij draait samenwerken niet rond geld.

Wanneer ik besluit om met iemand in zee te gaan dan doe ik dat alleen wanneer ik zelf overtuigd ben van de integriteit van de mensen, het bedrijf of omdat ik zelf heel goede ervaringen heb met een product. 

Ik raad niets of niemand aan omdat ik er mee samen werk, maar ik werk soms samen met de mensen of bedrijven die ik al aanraadde. Alleen op die manier kan ik blijven wie ik ben, een (soms te) eerlijke vrouw.