Wij gebruiken cookies niet alleen om onze honden te belonen, maar ook om onze website goed te doen werken.

Akkoord

Sluiten

Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden
Home / Lessen / Reacties van klanten

Reacties van klanten

Hilde,

Wil je langs deze weg een dikke knuffel geven voor de les afgelopen dinsdag, man heb al heel de week kunnen wandelen met Sento bij mij!!!!

Mijn rechterarm is geen halve meter langer meer dan mijn linker, gewoonweg zalig!!!!Niks houdt me nu nog tegen om elke avond te gaan wandelen. Dit allemaal door jou aangename lessen. Een welgemeende merci alvast,verheug me op wat ik nog ga leren.

Voila, de goede dingen mogen zeer zeker ook eens gezegd.

Groetjes,

Sandra & Sento


Beste Hilde,

Wij waren heel tevreden over de afspraak, we hebben veel geleerd en zijn ook al druk om dit in praktijk te brengen.

Het wandelen gaat al veel beter, ondanks dat het wel even nodig had dat de "leiding"nu wordt overgenomen. Ze loopt nu ook meteen rustig naast je en heeft maar af en toe een correctie nodig. Ook de kinderen merken het verschil.

Groetjes,

Familie Vleugels


Beste Hilde,

Eerst en vooral bedankt voor het fijn onderhoud van vanmorgen. Graag wou ik je zeggen dat ik het heel interessant vond en dat ik je zeer professioneel vind, met een goede aanpak. Ik wou dit even zeggen want de goede dingen mogen ook eens gezegd worden.

Ik heb vertrouwen in jou en wil dan ook graag privélessen nemen. Graag was ik daar zo vlug mogelijk mee begonnen.

Wat het eten van Kara betreft : ze wou de laatste week niets meer eten, behalve brood. Maar vanavond heeft ze de eerste portie van Rodi in één ruk opgegeten. Ik hoop dat het zo verder mag evolueren. Bedankt voor je goede raad en tot later.

Vriendelijke groeten.

Leen Melis


Dag Hilde,

Ondertussen is ons gezin uitgebreid, Ons zoontje Lou werd geboren en alles loopt fantastisch. Niet alleen met kleine Lou, maar ook met dat andere kleintje -Thor.

Thor is al goed gewoon geraakt aan onze kleine kroonprins en de voor Thor weliswaar waarschijnlijk soms onbegrijpbare huilbuien.

Vrienden en familie verwonderen zich er dikwijls over hoe 'braaf' Thor wel niet geworden is. Hij springt niet meer tegen mensen op, geeft geen gratis likbeurten meer weg, en heeft meestal genoeg aan één correctie om te begrijpen dat hij de'personal space' van kinderen moet respecteren.

 Ik moet bekennen dat Els in praktijk beter weg is met de 'switch' die we moesten maken, bij mezelf komen soms 'softe' gevoelens nog naar boven, maar dan is Els er wel om mij te corrigeren en trainen... ;-) 

Ik hoop dat alles hier goed blijft gaan, als assertief baasje ben ik er natuurlijk zeker van ;-)

Groetjes,

 Lou, Thor, Els en Dirk (Leys/Maes).


Hilde,

Voila, een week verder. Het resultaat is verbluffend ! natuurlijk moeten derden in het gezin de regels ook efkes recapituleren.  Binnenkomen en weggaan gaat echt voortreffelijk. Bezoek wordt ook heel anders ontvangen. Ze luisteren ook een stuk beter      Een revelatie voor mij, waarvoor nogmaals mijn respect en dank !

Groetjes,

Beatrice Matthys


Dag Hilde,

Ik mailde je een tijdje geleden ivm eetproblemen van onze malamute Nanu.

Ze krijgt nu al een paar weken versvoer en dat gaat supergoed! Ze zou een gat in haar pot likken, als ze kon :-) Nu we zijn overgeschakeld naar dit rauwe vlees, is ook haar vaginitis (waar ze na haar loopsheid erg veel last van had en die ook na antibiotica-kuren niet verdween) helemaal weg! Het zou natuurlijk toeval kunnen zijn, maar ik denk het niet. Ze ziet er nu ook veel steviger uit, dus we zijn erg tevreden!

Alles is dus goed gekomen en ik wou je daarvan even op de hoogte stellen.

Groetjes,

Christel Helsen


Hallo Hilde

Ik zal binnenkort nog eens contact opnemen voor een afspraak aangezien ik de 2 honden en een baby goed wil combineren. 

Diesel groeit en bloeit en is echt een superleuke hond geworden (of altijd al geweest!) die zich nu elke dag rot amuseert met zijn beste vriend, een Jack Russel. Het is een plezier om met beide honden te gaan wandelen en om ze gewoon om je heen te hebben! 

Maakt de dagen zo veel mooier, toch zeker in tijden als vandaag! 

Nogmaals bedankt voor alles wat je al voor mij gedaan hebt... Zonder jou zat ik hier nu waarschijnlijk hondloos en was Diesel ergens anders terecht gekomen of was ik platgewalst  en dood-genegeerd door mijn labrador... 1000x dank... 

Lieve groetjes,

Michelle en Diesel