Wij gebruiken cookies niet alleen om onze honden te belonen, maar ook om onze website goed te doen werken.

Akkoord

Sluiten

Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden
Home / Lessen / Privélessen

Privélessen

Tijdens de privélessen is het mogelijk om dieper in te gaan op uw specifieke problemen, u krijgt van mij de antwoorden op uw vragen en we kunnen ook echt praktisch aan de slag gaan. 
Een deel van de lessen zal altijd gebruikt worden om uw kennis te vergroten, zodat u zelf aan de slag kan met uw hond. Bij een deel van de lessen zal u ook echt praktisch oefenen op specifieke situaties samen met uw hond. 
Het is immers niet de bedoeling dat ik de hond voor u ga opvoeden of trainen, maar dat u zelf leert en dat u het zelf gaat doen.  

Privélessen zijn ook ideaal om samen met mij in praktijk te zetten wat u in de groepslessen leerde. Zo kan u gelijk verder geholpen worden wanneer iets toch nog niet zo goed gaat. Na de groepslessen hebben de meeste mensen geen privélessen meer nodig, maar anderen kunnen dit kleine duwtje in de rug wel goed gebruiken.  

U kan er ook voor kiezen het basispakket leiderschap te nemen in privélessen. Dan hangt u niet af van de vastgelegde dagen, maar kan u afspreken op momenten dat het u beter uitkomt. Uiteraard kan u ook tijdens de privélessen leren hoe u uw hond traint. Dit kan u allemaal leren in een tiental lessen en u hoeft niet meerdere keren per week naar de hondenschool. 

De lessen gaan niet door op een veld, maar in mijn kantoor of zaaltje of daar waar het nodig is. We kunnen samen wandelen, met honden oefenen, problemen in de auto aanpakken, op een terrasje gaan zitten, en zo veel meer. 

Eventueel kunnen deze lessen ook bij u thuis gepland worden. Uiteraard worden dan de verplaatsingskosten nog wel bij aangerekend.

Enkel mogelijk na telefonische afspraak: 0476 263.789 (best tussen 8 en 10)  

Prijs :

  • Bij mij thuis : 55 € per uur  of 450 € voor 10-lessen-kaart.
  • Bij u thuis : 60 € per uur + 75 cent per km.