Wij gebruiken cookies niet alleen om onze honden te belonen, maar ook om onze website goed te doen werken.

Akkoord

Sluiten

Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden
Nieuwe data lessenreeksen
Home / Lessen

Lessen

Tijdens de lessen die u bij mij volgt, leert u datgene wat u nodig heeft om te bekomen wat u wil met uw hond. Ik geef dus geen les aan uw hond, maar aan u als eigenaar. 

Wil u dat uw hond zich netjes gedraagt onder alle omstandigheden? Dan leer ik u hoe u uw hond goed opvoedt. Als u wil dat uw hond onder alle omstandigheden luistert naar uw commando's, dan leert u hoe u uw hond kan trainen, enz. 

Geen honden-school dus, maar een baasjes-school. 

Privélessen

Privélessen geven u de mogelijkheid om aan uw specifieke aandachtspunten te werken. U kan de lessen nemen op een moment dat het u past, na afspraak. Tijdens deze lessen kan het hele gezin aanwezig zijn, alle honden en mensen die samen in één huis wonen.  Uiteraard kan ook één persoon van het gezin er voor kiezen de lessen te volgen. 

Groepslessen

Wanneer mensen iets leren in groep, dan is de motivatie doorgaans veel groter en blijft het geleerde beter hangen. Dit heeft alles te maken met de groep waarin lessen gevolgd worden. 
Ook de vragen die de medecursisten stellen kunnen jou aan het denken zetten en je meer inzicht geven in jouw eigen situatie. 
In groep iets doen maakt dat je beter volhoudt en dat je ook direct feedback krijgt van de andere groepsleden.

Puppylessen

Een goede start is het halve werk. Hoe eerder je aan de opvoeding van jouw pup begint hoe beter dus. 

En hiermee bedoel ik dan ook echt de opvoeding en niet de training. Opvoeden wil zeggen, dat je de pup begeleidt in hoe hij zich in het leven zal voelen en gedragen. Opvoeden heeft dus te maken met de alledaagse dingen. Hoe omgaan met andere honden en met mensen bvb, maar ook zindelijkheid, alleen kunnen zijn, sloopgedrag voorkomen, angsten overwinnen enz. 

Trainen op gehoorzaamheid kan altijd nog, een leuke start nemen in het leven is bij de pup het allerbelangrijkste, zodat hij zich later goed in zijn vel voelt en geen problemen zal veroorzaken. 

U leert...

...ook meer over hoe een hond de beste verzorging te geven. 

Jouw hond verdient natuurlijk een goede verzorging. Maar wat is dat? En hoe geeft je hem die? Wanneer je hierover vragen hebt, dan kan ik jou de antwoorden geven. Ik heb me al meer dan 35 jaar verdiept in het gedrag van honden, maar ook in hun verzorging. Deze kennis wil ik heel graag met jou delen. 

Reacties van klanten

Regelmatig krijg ik mails van klanten met suggesties, opmerkingen, enz. Ook mensen die me even willen laten weten hoe het nu gaat met hun hond, mailen mij. 

Het doet me deugd om nog eens iets terug te horen van deze mensen. En ik wil enkele van deze reacties toch met jullie delen, alles hier zetten is echter onbegonnen werk. 

Laat u zeker inspireren door deze mensen en ga er net zo voor zoals zij deden, opgeven is bij hen niet aan de orde geweest en zij plukken er nu dagelijks nog de vruchten van.