Sluiten

Sfeerfoto honden
U bent hier: Home / Diensten / Therapie - spreekuur

Therapie - spreekuur

Verleg je focus naar de oplossing en het probleem verdwijnt.

Ontdek de juiste oplossing voor jouw probleem

Ook wanneer je al veel geprobeerd hebt en niets geholpen heeft., zal je deze keer meer inzichten krijgen en meer mogelijkheden krijgen van mij.

Misschien heb je al hulp gezocht en werd je verteld dat het niet op te lossen is. Geloof dit niet zomaar. Zij kenden de oplossing niet, maar dat wil niet zeggen dat er geen oplossing bestaat.

Praat eerst met mij voor je drastische beslissingen neemt, je zal er verwonderd van staan wat nog mogelijk is met een andere kijk op de situatie.

Ik heb alle kennis in huis om het probleem van je hond te doorgronden en er een oplossing voor te vinden. Ik kijk naar het probleem vanuit de visie van je hond, niet vanuit die van een trainer.

Tijdens een uitgebreid privé-spreekuur vinden we de juiste reden en de daarbij passende aanpak.

Hierbij wordt rekening gehouden met het karakter van je hond. We achterhalen wat de invloed is van elk gezinslid en van de omgeving op het probleem. Deze inzichten zullen je helpen bij de oplossing.

Ik vertel je hoe je het verder gaat aanpakken, en wat te doen om het op te lossen.

Geen standaard tips - die toch niet helpen - maar oplossingen op maat. Om snel en efficiënt aan het probleem te werken.

Ga voor de juiste kennis en maak de verandering, nu.

We kunnen afspreken in mijn praktijk, bij u thuis of voor een online video-gesprek. Drie efficiënte opties.

Prijs voor spreekuur van 2 uur:

  • Bij mij thuis of video-gesprek: 125€
  • Bij jou thuis: 140€ + 75 cent per km

Maak een afspraak

Reacties van klanten

"Meteen na ons gesprek ben ik begonnen met je raad op te volgen. Nemo reageerde meteen goed op alles. Het leek wel of er een last van zijn schouders viel. Mijn schoondochter merkte het ook op dat Nemo veel rustiger is. We moeten nog wel werken eraan maar het begin is zeker gemaakt. Aan de lijn loopt hij naast en hij is heel rustig nu. Ik ben super blij voor de raad die je me gegeven hebt en ik ga er zeker mee verder. Nemo is zo opgeknapt!"
- Wilma


"Bedankt voor het fijn gesprek. Ik heb hier al een betere kijk over wat echt belangrijk is voor hond en waar ik nog aan moet werken... Ik kreeg nieuwe inzichten. Ik merk over leiderschap heb ik nog wel wat te leren... Ik besef dat dit echt heel hard nodig is Ik had je boek jij en je hond al besteld en heb hem ook al gelezen. Er waren ook wel dingen dat ik dacht dit leert hij wel zelf maar nee, ik moet er mee aan de slag. Dus ik wil zeker nog bijleren van je."
- Nathalie


"We hebben tijdens ons eerste gesprek veel geleerd en opgestoken . Dank voor de snelle reactie, want ik wist echt niet meer wat te doen met onze bange hond. Het gesprek verliep open en eerlijk . En we beseffen nu dat het ons tekort aan kennis is dat Loukas in problemen bracht."
- Jurgen


"Voila, een week verder. Het resultaat is verbluffend ! natuurlijk moeten derden in het gezin de regels ook efkes recapituleren. Binnenkomen en weggaan gaat echt voortreffelijk. Bezoek wordt ook heel anders ontvangen. Ze luisteren ook een stuk beter Een revelatie voor mij, waarvoor nogmaals mijn respect en dank!"
- Beatrice Matthys

Wil jij ook jouw hondenproblemen oplossen of voorkomen?

Maak een afspraak
Good dog

Cookies

Wij gebruiken cookies niet alleen om onze honden te belonen, maar ook om onze website goed te doen werken.

Akkoord