Wij gebruiken cookies niet alleen om onze honden te belonen, maar ook om onze website goed te doen werken.

Akkoord

Sluiten

Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden
Home / Boek mij / Wat doe ik voor jou?

Wat doe ik voor jou?

Wat ik ga doen op jouw dag, hangt volledig af van jouw wensen. Uiteraard heb je andere mogelijkheden wanneer je een groot hondenevenement organiseert dan wanneer je een leuke avond met vrienden en hun honden wil doorbrengen.

In de afgelopen twintig jaar heb ik al lezingen gegeven voor groepen van enkele honderden mensen, maar ook puppyparty's begeleid voor fokkers met 5 deelnemers. Ik was aanwezig op seminaries voor professionele hondentrainers, op podia van grote hondenevenementen en bij openingen van dierenspeciaalzaken en hondenkapsalons. Evengoed werd ik gevraagd in schooltjes, zorginstellingen of op kinderfeestjes. Zolang het thema honden is, is geen enkel idee te gek. 

Wil je iets organiseren rond honden, maar heb je geen inspiratie? Neem dan eens contact op, we kunnen samen vast iets leuks bedenken. 

Workshops

 Dankjewel Hilde,

Voor de drie leerrijke en leuke zondagnamiddagen.
Ik heb er zeer veel geleerd op de workshops (en ook uit je boek!) en daardoor zijn er al veel huisregeltjes veranderd.
Ik kijk er naar uit om in de toekomst nog van je te horen of te lezen of je zelfs nog eens te zien!

Vele groetjes!
Henny de Troyer
en pootje van Bo, Bougie en Snoopy

 

 

Hallo Hilde, 

Ik ben naar jou workshop geweest in maxi-zoo sint-niklaas. 

Ik vond het ontzettend plezant omdat ik zo veel kon bij leren want men vriendin heeft een hond (ik krijg er geen van men ouders).Ik vond dat je goede tips gaf (je hebt een hele schattige hond). Ik kan nog altijd niet snappen hoe jij zoveel kan onthouden. Ik zou heel graag zo veel over honden weten als jou. en ik vind je ontzettend lief ik ga zeker je boeken lezen. Ik wil ook zo veel kunnen beteken voor honden als jou. 

Ik zou graag honden kunnen helpen uit een asiel (maar ja ik ben daar te jong voor 13 jaar).  

xxx 

Wieneke 


 

Beste Hilde,

Van harte gefeliciteerd met uw Workshop .  Spijtig dat zoveel collega-gedragstherapeuten denken dat ze alles al weten en de moeite niet doen te gaan luisteren bij iemand anders.  Ik heb in elk geval wel bijgeleerd en kan ze alleen maar ongelijk geven. volgens mij leer je altijd bij.

 Met vriendelijke groet,

 Bruno Vander Stichele

 Doggytalk.


Hallo Hilde, 

We hebben deze namiddag met veel plezier uw workshop kunnen volgen. We vonden het zeer interessant, hebben veel bijgeleerd en je verstaat bovendien de kunst om het op een boeiende manier met veel gevoel voor humor en mimiek te vertellen. Kortom we hebben er ook  echt van genoten. 

Groetjes Ronny en Leen Claessens

Lezingen

Een lezing kan ik geven voor grotere groepen. Op voorhand wordt het onderwerp door jou gekozen, deze kunnen heel uiteenlopend zijn. Elk onderwerp hier bespreken is onbegonnen werk, want over honden is zoveel te vertellen....

Neem zeker contact op als je hierover wil brainstormen, ik ben er zeker van dat we een onderwerp kunnen vinden dat jou aanspreekt. 

Evenementen / seminaries / hondenscholen

Enkele voorbeelden:

  • Honden en kinderen (hou het veilig).
  • Hoe stress verlagen bij honden.
  • Hoe agressie voorkomen bij honden.
  • Honden zonder problemen, hoe doe je dat? 
  • Honden trainen vs honden opvoeden.
  • Leiderschap, wat is dat dan?
  • Hoe zien honden de wereld?
  • enz...

 

Bedrijven / scholen

Wil jouw bedrijf of school eens een spreker uitnodigen die op een ludieke manier over samenwerken en leiding geven spreekt? Door de mens en zijn samenwerkingsstructuur te vergelijken met die van de hond wordt alles veel duidelijker. Het onderwerp wordt luchtiger en mensen kunnen zich goed associeren met honden zonder zich persoonlijk aangevallen te voelen. 

Maar de boodschap wordt wel duidelijk. Het is voor elke sociale groep, dus ook voor jouw personeel of leerlingen belangrijk om zijn plaats te vinden in de groep. Iedereen is even belangrijk, zowel de leiders als de volgers, om de groep stabiel, veilig en functioneel te houden. Honden hebben dat begrepen, maar mensen hebben zich hierover, door de tijd heen, soms een krom beeld gevormd. Dit wordt op een begrijpelijke en ludieke manier recht gezet. 

Vraagbaak

Voor bedrijven / evenementen / scholen

Elke hondeneigenaar heeft wel een vraag over zijn hond waar hij maar geen duidelijk antwoord op kan vinden. Daarom dus, dat ze gretig gebruik maken van de mogelijkheid om hun vraag te stellen als ik aanwezig ben in een winkel of op een evenement. 

Het vragenuur kan gecombineerd worden met een workshop of lezing, maar is ook als op zichzelf staande activiteit heel populair. 

Het enige dat u moet voorzien is een plek in uw winkel of op uw evenement waar ik de klanten kan opwachten. Ik zorg zelf voor een banner en een standje met mijn boeken. 

Uiteraard is het heel belangrijk dat u duidelijk aan uw klanten / leden laat weten dat ik die dag aanwezig zal zijn. Dus de reclame rond dit initiatief is ook zeer belangrijk.