Wij gebruiken cookies niet alleen om onze honden te belonen, maar ook om onze website goed te doen werken.

Akkoord

Sluiten

Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden Sfeerfoto honden
Nieuwe data lessenreeksen
Home / Boek mij

Boek mij

Wanneer u zelf iets wil organiseren en op zoek bent naar iemand die informatie kan geven over honden en hun gedrag, dan kan u mij daarvoor inschakelen. 

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het spreken voor grote groepen, in het lesgeven en in het motiveren van mijn publiek. Deze ervaring en het feit dat spreken over honden mijn passie is, maakt dat ik en de organisatoren steeds weer hele fijne reacties krijgen achteraf.

Wie kan mij boeken?

Al wie iets organiseert wat te maken heeft met honden kan mij boeken. Elke gelegenheid kan aangegrepen worden om uw leerlingen, klanten, werknemers, familie en vrienden een leuke en leerzame tijd te geven. Uiteraard met de hond als thema. 

Maar ook wanneer u iemand zoekt die op een ludieke manier kan uitleggen hoe uw medewerkers of leerlingen beter kunnen samenwerken of leiding nemen, kan ik daar voor zorgen. Uiteraard is ook hier de hond de rode draad in het verhaal waardoor alles verstaanbaar wordt gemaakt voor iedereen.

Wat doe ik voor jou?

Wanneer u me uitnodigt om aanwezig te zijn op uw feest, opening, school, evenement, enz. kan u kiezen uit verschillende opties. Wat dit zoal inhoudt vind je hier terug. Kom je er nog steeds niet uit, aarzel dan niet om even contact met me op te nemen. In feite is, na overleg, echt alles mogelijk.